Free bet – Riskfritt spel

Vad är ett free bet?

Ett free bet, även kallat ett riskfritt spel, innebär att man får en viss summa att spela för av spelbolaget som man spelar hos. Man får då behålla överskottet vid eventuell vinst. Får man alltså 10 kronor att spela på och oddset är 2.0 så får man behålla det som blir över. Det vill säga 10 kronor (10X2 = 20).

Freebet är alltså en forfreebetsm av bonus och erbjuds av de flesta spelsidor som erbjuder betting nu för tiden. Antingen som en slags välkomstbonus eller helt enkelt i form av en gåva. Eftersom man inte riskerar sina egna pengar vid ett free bet så innebär det att det är ett spel som är riskfritt där man antingen går plus men aldrig minus.

Hur vet man att man har ett free bet?

Ofta kan man se i sitt konto om man har något free bet till godo. Annars går det ofta att se när man lägger sin kupong. Då brukar det dyka upp som ett alternativ som man kan kryssa i. Ibland är ett free bet begränsat till att gälla endast under en viss tid eller en viss match, liga eller sport. Det framgår ofta av villkor som man kan läsa under vilka förutsättningar ett free bet gäller.

Omsättningskrav

Vissa sidor kräver omsättningskrav i samband med free bet medan andra inte gör det. Ett omsättningskrav innebär att summan man får måste omsättas ett antal gånger innan man får tillgång till dem och kan ta ut dem till sitt konto. Är omsättningskravet exempelvis tio gånger pengarna och man har fått 10 kronor att spela för så innebär det då att man måste ha spelat för 10 kronor 10 gånger innan man får tillgång till pengarna.

Oavsett vilket så har man endast att vinna på att använda ett free bet. Har man inga pengar att spela för så erbjuder många spelsidor ett free bet vid registreringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.