Spela på hockey

Få sporter är så roliga och spännande att spela på som hockey. Hockey är en fartfylld sport med mycket action som har snabba vändningar och mycket slump. Eftersom det är så pass hög fart med många mål är det dock en lite svårare sport att spela på än många andra eftersom hockeyn blir mer oförutsägbar. Detta återgäldas dock av att oddsen ofta är lite högre än inom andra sporter.

Det finns många olika ligo1280px-Finale_de_la_coupe_de_France_de_Hockey_sur_glace_2013_-_096r att spela på inom hockey. Den vanligaste är NHL men den kan vara lite jobbig att betta på eftersom tidsskillnaden är så pass stor mellan Sverige och Nordamerika. Tidsskillnaden innebär att matcherna ofta pågår under natten svensk tid. Är man en nattuggla eller har ett jobb som innebär att man är vaken på nätterna så är det dock ett perfekt tidsfördriv att sätta sig in i världens bästa hockeyliga.

Det går också bra att spela på världens näst bästa liga KHL eller varför inte svenska SHL? SHL brukar utses till en av de fem bästa ligorna i världen och är alltså även den en liga i världsklass. Dessutom har man ju då möjlighet att besöka matchen i fråga om man befinner sig i Sverige. SHL har lite större rinkar än NHL vilket gör att tempot på spelet inte är fullt så högt som i NHL. Det påverkar inte jättemycket men det kan vara en fördel, om man vill spela på hockey, att tempot är lite lägre eftersom det då blir något mer förutsägbart.

Inom Hockey kan man spela som så många andra sporter på resultat. Men även på andra aspekter som exempelvis hur många mål som kommer göras under en match, eller vilken spelare som kommer att göra mål. Ibland finns det även mer udda aspekter att spela på som exempelvis vilka spelare som kommer hamna i slagsmål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *